FUNEDAWEŹ POŻYCZKĘ
Umowa

Pożyczka na oświadczenie online, a ukryte koszty w umowie

Nie ma ukrytych kosztów w udzielanych przez nas pożyczkach na oświadczenie online. Płacisz tyle, ile wynika z wybranej przez Ciebie chwilówki na raty. Po wypełnieniu wniosku, po przyznaniu pożyczki nie doliczamy żadnych dodatkowych kwot, nie zostaniesz zaskoczony kwotą większą, niż przewidywana. Jesteśmy całkowicie transparentni oraz uczciwi. Wynika to z naszej metody pracy, podejmowanych celów, a także działania zgodnie z ustawą o kredycie konsumenckim. Ustawa gwarantuje, że zapłacisz tylko tyle, ile jest to konieczne w związku z udzieleniem pożyczki. Nie korzystamy z pośredników ani sami nie jesteśmy pośrednikiem, w związku z czym nie naliczamy żadnych dodatkowych kosztów, które mogłyby Ciebie obciążyć. Jeżeli masz wątpliwości możesz skontaktować się z nami emailowo albo telefonicznie. Odpowiemy na wszystkie pytania, dotyczące ewentualnych dodatkowych płatności i nie tylko. Jesteśmy dostępni w dni robocze w godzinach pracy firmy.